The art of tattoo ultraviolet tattoos

UV-tatoeages of glow-in-the-dark-tatoeages zijn gemaakt met fluorescerende en levendige kleuren die bij daglicht moeilijk te zien zijn. Het is te zien dat deze tatoeages hun naam niet eer aan doen – ze zullen niet gewoon gloeien als de lichten zijn uitgeschakeld. Ze hebben eerder een blacklight nodig om de gloeiende reactie te activeren vanwege UVA-licht dat door de tatoeage wordt uitgestraald.

De toepassingen van deze tatoeages zijn anders dan conventionele tatoeages en vereisen expertise van de kant van de kunstenaar. Omdat de inkt die in de UV-tatoeage wordt gebruikt niet waarneembaar is in de gebruikelijke verlichting en niet gemakkelijk kan samenvloeien, moet de kunstenaar zich tijdens het uitvoeren van de tatoeage zorgvuldig op de tatoeage concentreren. Het is altijd het beste om de beste tattoo-studio’s ter wereld te overwegen om zulke unieke tattoo-stijlen te krijgen om de beste resultaten te krijgen.

Hoe veilig UV-tatoeages zijn?

Vroeger gebruikten kunstenaars inktoplossingen met fosfor en conventionele pigmenten, en het werd als zeer gevaarlijk beschouwd omdat fosfor kankerverwekkend is en huidaandoeningen veroorzaakt. Maar dergelijke praktijken bestaan ​​​​niet in de industrie en worden als veilig beschouwd als een normale tatoeage.

Experts maken nu gebruik van een inktoplossing die reageert op UV-licht en zorgt voor een ‘donker-in-de-gloed’-effect. Het wordt aanbevolen om naar de ingrediënten van de inkt te vragen, zodat de inkt geen gezondheidsproblemen veroorzaakt.

theartoftattoo.nl